Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر درمان اداره کل تأمین اجتماعی استان قم گفت: سال‌ها است که پیگیری‌ها برای اختصاص یک وسیله نقلیه عمومی یا یک ایستگاه در شبکه خطوط حمل‌ونقل شهری برای عبور و مرور راحت شهروندان به بیمارستان امام رضا(ع) جریان دارد ولی تاکنون اقدامی از سوی دستگاه‌های مربوطه صورت نگرفته است.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، داوود علی‌محمدی در نشست خبری که ظهر امروز به مناسبت «هفته تأمین اجتماعی» با حضور اهالی رسانه و مدیران سازمان تأمین اجتماعی قم در بیمارستان امام رضا(ع) برگزار شد عنوان کرد: طی سال گذشته حدود 11 هزار و 500 بیمار در بیمارستان امام رضا(ع) و حدود 61 هزار بیمار نیز در بیمارستان‌های طرف قرارداد با تأمین اجتماعی بستری و درمان شدند که 90 درصد هزینه‌های آن را سازمان تأمین اجتماعی متقبل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حدود پنج میلیون مراجعه توسط مراجعین سرپایی به بیمارستان‌ها، پزشک‌ها، آزمایشگاه‌ها، داروخانه‌ها و ... به مراکز طرف قرار داد و حدود دو میلیون و 500 هزار مراجعه به مراکز متعلق به سازمان تأمین اجتماعی طی یک سال گذشته صورت گرفته است.

مدیر درمان اداره کل تأمین اجتماعی استان قم اضافه کرد: بیمارستان امام رضا(ع) نخستین بیمارستان تأمین اجتماعی و سومین بیمارستان کشوری بود که با شیوع کرونا صد در صد ظرفیت‌های خود را به درمان بیماران کرونایی اختصاص داد.

علی‌محمدی تصریح کرد: در حال حاضر هفت بیمار مبتلا به کووید-19 در بیمارستان امام رضا(ع) بستری هستند و در صورت افزایش شمار مبتلایان بخش‌هایی با تعداد تختخواب بیشتر به نگهداری این بیماران اختصاص داده می‌شود.

‌وی افزود: از مجموع پنج هزار و 100 بیمار مراجعه‌کننده حدود  500 بیمار بستری شدند که از این تعداد حدود 76 نفر متأسفانه فوت کردند.

مدیر درمان اداره کل تأمین اجتماعی استان قم اذعان کرد: مجموع تعداد فوتی‌ها به تعداد مراجعه‌کنندگان 1.5 درصد و نسبت تعداد فوتی‌ها به بستری‌شدگان کمتر از 15 درصد بوده است که با توجه به استانداردهای جهانی رقمی مطلوب است.

علی‌محمدی با بیان اینکه تمام مراکز تأمین اجتماعی بواسطه نرم‌افزار‌های تلفن همراه نوبت‌دهی دارند گفت: حدود 90 درصد مراجعه‌کنندگان به واسطه این نرم‌افزارها مراحل دریافت نوبت را انجام می‌دهند.

وی بیان کرد: البته روش نوبت‌دهی حضور برای بیمارانی که روش نوبت‌گیری به واسطه نرم‌افزارها را نمی‌دانند همچنان برقرار است.

مدیر درمان اداره کل تأمین اجتماعی استان قم تصریح کرد: بیش از 95 درصد افرادی که باید برای تمدید اعتبار دفترچه‌های درمانی خود اقدام کنند می‌توانند با استفاده از 6 روش متفاوت این کار را سریعتر از گذشته انجام دهند.

علی‌محمدی از پرداخت 470 میلیارد تومان توسط سازمان تأمین اجتماعی برای درمان بیمه‌شدگان قمی طی سال گذشته خبر داد و گفت: از این میزان حدود 300 میلیارد تومان به مؤسسات طرف قرارداد و بقیه به صورت درمان مستقیم ارائه شد.

وی ادامه داد: بهمن ماه سال گذشته تمام بدهی‌های تأمین اجتماعی به بیمارستان‌های دانشگاهی پرداخت شد و اسفند و فروردین ماه نیز 60 درصد مدارک طبق قانون پرداخت شد.

مدیر درمان اداره کل تأمین اجتماعی استان قم با بیان اینکه 17 هزار کارگر ساختمانی در قم زیرپوشش تأمین اجتماعی هستند افزود: در دوران تعطیلی کسب و کار ناشی از شیوع کرونا، ترک کار برای کارگران فعال نشد و همواره شرایط کاری آنان با وضعیت فعال ثبت شد؛ چنانچه فردی از اعضای جامعه کارگران زیر پوشش تأمین اجتماعی در ایام تعطیلی کرونایی حق بیمه شامل حالش نشده است می‌تواند به تأمین اجتماعی مراجعه کند تا مشکل وی پیگیری و رفع شود.

علی‌محمدی تشریح کرد: زنان خانه‌دار در قالب سه فرم خوداظهاری 12 درصد، 14 درصد و 18 درصد می‌توانند با تأمین اجتماعی قرار ببندند تا خدمات 18گانه تأمین اجتماعی نصیبشان شود و بتوانند مستمری هم بگیرند.

وی اذعان کرد: زنانی که بیمه زنان خانه‌دار می‌شوند اگر بخواهند می‌توانند دفترچه درمانی ویژه بیمه زنان خانه‌دار دریافت کنند و در غیر این صورت می‌توانند از دفترچه درمانی بیمه همسر خود بهره‌مند شوند.

مدیر درمان اداره کل تأمین اجتماعی استان قم در ادامه در پاسخ به سؤال خبرنگاران مبنی بر علت عدم تسهیل راه‌های عبور و مرور به بیمارستان امام رضا(ع) گفت: سال‌ها است که پیگیری‌ها برای اختصاص یک وسیله نقلیه عمومی به بیمارستان امام رضا(ع) جریان دارد ولی متأسفانه  تا این لحظه همکاری از سوی دستگاه‌های برنامه‌ریز حمل و نقل درون شهری صورت نگرفته است.

علی‌محمدی اضافه کرد: حتی این پیشنهاد نیز از سوی تأمین اجتماعی به دستگاه‌های مربوطه ارائه شده است که یک ایستگاه جلوی بیمارستان امام رضا(ع) تعیین شود تا خط واحدهایی که به پردیسان می‌روند در این ایستگاه مردم را به بیمارستان امام رضا(ع) برسانند ولی این پیشنهاد نیز پذیرفته و اجرایی نشد.

وی از تهیه چند دستگاه دیالیز جدید توسط سازمان تأمین اجتماعی قم طی سال گذشته خبر داد و گفت: حقیقتاً دستگاه‌های پزشکی ایرانی به ویژه دستگاه‌های مورد استفاده در CCU از کیفیت بسیار خوبی برخوردارند.

مدیر درمان اداره کل تأمین اجتماعی استان قم تصریح کرد: دیجیتال سازی روند رادیولوژی در مراکز درمانی تأمین اجتماعی قم در دست پیگیری است و  امید است تا چند ماه آینده تمام روند تصویربرداری پزشکی در قم به صورت دیجیتال انجام شود.

علی‌محمدی در ادامه این نشست در پاسخ به دیگر سؤال خبرنگاران مبنی بر وجود برخی مشکلات در ویزیت بیماران در مراکز تامین اجتماعی گفت: تلاش‌ها بر این است که با نظارت دقیق و مرتب از کاستی‌ها در روند درمان بیماران جلوگیری شود؛ چنانچه فردی متوجه مشکلی در این زمینه روند درمان بیماران شد می‌تواند شرح مشکل مورد نظر را به همراه نام پزشک از طریق پیغامگیر 24 ساعته اداره تأمین اجتماعی به شماره   37712676  به مسؤولان تأمین اجتماعی اطلاع دهد و اطمینان داشته باشد که تمام پیغام‌های ضبط شده مورد بررسی قرار می‌گیرد.

مدیر درمان اداره کل تأمین اجتماعی استان قم در بخش پایانی سخنان خود ضمن تقدیر و تشکر از همکاری رسانه‌های قم در زمینه انعکاس خدمات کادر درمانی این استان در راستای مقابله با کرونا و درمان بیماران کرونایی گفت: رسانه‌های قم بسیار خوب 45 روز نفسگیر کرونایی قم را پوشش دادند و به این شیوه هم به کارکنان بخش درمانی قم انگیزه بیشتری برای فعالیت داده و هم آگاهی مردم نسبت به خدمات صورت گرفته را افزایش دادند.

انتهای پیام/78005*40

 

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان قم امام رضا درمان بیمارستان امام رضا ع سازمان تأمین اجتماعی درمان بیماران علی محمدی سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۳۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی

مشکلات پایان ناپذیر کادر درمان به ویژه در بخش دولتی، باعث شده برخی از پزشکان و پرستاران، خدمت در بخش خصوصی را به ماندن در بیمارستان‌های دولتی ترجیح دهند.‌

به گزارش مشرق، بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد بستری‌ها در بیمارستان‌های دولتی صورت می‌گیرد، یعنی اینکه اغلب مردم به دلیل هزینه‌های سنگین درمان؛ ناگزیر به انتخاب بخش دولتی هستند و این در حالی است که شرایط ماندگاری کادر درمان در بیمارستان‌های دولتی تا حدودی سخت‌تر از بخش خصوصی است. به ناچار شاهد مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی هستیم.

آن طور که از اخبار و شواهد امر بر می‌آید، پرداختی مردم در بیمارستان‌های دولتی بین ۱۰ تا ۱۵ برابر کمتر از بخش خصوصی است. پرداختی و ویزیت متخصص یا فوق تخصص در بیمارستان‌های دولتی مبلغی در حدود ۱۵ هزار تومان است، در صورتی که اگر بیمار به متخصص و یا فوق تخصص در مطب رجوع کند، حدود ۲۵۰ هزار تومان باید پرداخت کند.

با توجه به پرداختی بسیار کمتر بیمارانی که به بخش دولتی مراجعه می‌کنند و با عنایت به اینکه اختلاف بسیاری در پرداختی بیماران بیمارستان‌های دولتی و خصوصی وجود دارد؛ سیاست دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که کادر درمان تمایلی به تغییر جابجایی از بخش دولتی به خصوصی را نداشته باشند.

جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت باید انگیزه و مشوق‌های ماندگاری پرستاران و پزشکان در بخش دولتی را فراهم کند، اظهار داشت: امروز پرداختی کادر سلامت در برابر خدماتی که ارائه می‌دهد کافی نیست و انگیزه لازم برای ماندگاری در سیستم دولتی را فراهم نمی‌کند، از طرفی پرداختی‌های کادر سلامت نیز در سیستم دولتی به قدری با تأخیر انجام می‌پذیرد که انگیزه فعالیت از این گروه را می‌گیرد.

میرمحمدی ضمن انتقاد از اینکه پرداختی کادر درمان با تأخیر ۹ الی ۱۰ ماهه است، گفت: پرداختی کادر درمان به صورت پلکانی و مشمول پرداخت مالیات با عناوین مختلف شده است که نه تنها مشوقی برای پزشکان نیست بلکه انگیزه‌ای برای خروج هرچه سریع‌تر از سیستم دولتی خواهد شد و متأسفانه آسیب این کوتاهی‌ها در خدمات پزشکی را مردم متوسط و مستضعف خواهند دید که به ناچار در بیمارستان‌های دولتی بستری می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید از حداکثر توان خود بهره بگیرد تا نیروی متخصص در بدنه دولتی باقی بماند، یادآور شد: امروز دولت با اتخاذ تصمیمات نادرست منجر به خروج کادر درمان از سیستم دولتی می‌شود.

میرمحمدی با اشاره به تلاش مجلس برای ماندگاری نیروی کارآمد پزشکی در بدنه دولتی، ادامه داد: در سال گذشته تلاش شد پزشکانی که دارای مطب در بخش خصوصی نیستند از پرداخت مالیات معاف شوند و طبق مصوبات مجلس ۱۰ درصد مالیات برای آنان تعیین شد، اما تاکنون موفق نشدیم خروجی این مصوبات را بگیریم، البته رئیس مجلس قول قطعی داد که در اولین فرصت این مسئله در داخل صحن علنی به گونه‌ای حل شود تا مصوبه سال گذشته مجلس، امسال نیز ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بحث کارانه باید برای پزشکانی که در غیر از مراکز استان در حال خدمت رسانی به مردم مناطق محروم هستند، تغییر کند، یادآور شد: سیاست‌های دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که مشوق یا انگیزه‌ای برای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص شود تا در مناطق محروم و بیمارستان‌های غیر از مراکز استان‌ها خدمات ارائه دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس تاکید کرد: توجه به این مسئله برای پزشکان هیأت علمی نیز صدق می‌کند چرا که اگر پزشک متخصص هیأت علمی ما انگیزه‌ای نداشته باشد نه تنها آموزش به لحاظ کیفی آسیب می‌بیند بلکه از سیستم نیز خارج خواهد شد و عملاً ما به لحاظ کمی، عضو هیأت علمی نخواهیم داشت تا بتوانیم آموزش‌ها را ارائه دهیم.

در همین حال، همایون سامه یح یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند، گفت: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان
  • تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است