Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم مشکل راه دسترسی بیمارستان امام رضا(ع) را مورد تأکید قرار داد و گفت: هیچ‌کدام از مقامات ارشد استان اولویتشان درست کردن راه دسترسی این بیمارستان نیست و این اراده در سطح استان وجود ندارد. ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۸ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

داوود علیمحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،‌ با بیان اینکه استان قم در بخش درمان مستقیم با محرومیت و ضعف روبه‌رو بوده است اظهار داشت: یک بخش از این محرومیت‌ها با ساخت بیمارستان امام رضا(ع) جبران شده اما کفایت موضوع نمی‌کند و امیدواریم  بتوانیم در این زمینه کارهای بزرگ‌تری را انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم با اشاره تعداد بستری‌های صورت گرفته در بیمارستان امام رضا(ع) گفت: 11 هزار 800 بستری در این بیمارستان داشتیم که امسال به بالای دوازده هزار بستری رسانده‌ایم.

وی با اشاره به مراحل و نحوه راه‌اندازی بیمارستان امام رضا(ع) ابراز کرد: چند سالی بود که مسائل سیاسی و سایر مشکلات اجازه راه‌اندازی بیمارستان را به ما نمی‌داد، در نهایت انجام این مهم با پیگیری‌های مستمر به وقوع پیوست و بیمارستان امام رضا(ع) به‌صورت آزمایشی راه‌اندازی شد.

بیمارستان شهید رحیمی بیرجند توسعه می‌یابدتجهیزات مورد نیاز بیمارستان ترومای اردبیل تامین می‌شودتهران| تکمیل بیمارستان حضرت فاطمه(س) دماوند سبب افزایش سرانه‌های بهداشتی می‌شود

علیمحمدی ادامه داد: مصوبه ساخت این بیمارستان 100 تختخوابی بود و ردیف‌ها با بودجه‌های اختصاص‌ یافته با یکدیگر همخوانی نداشت بنابراین درخواست صدور مجوز صد و بیست تختخوابی را کردیم. انجام این امر سبب اضافه شدن صد و چهل تشکیلات اضافه شده و کمبودها جبران شد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم افزود: شهر قم 760 هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی دارد و با وجود جمعیت یک‌ میلیون و 300 هزار نفری نیازمند امکانات پزشکی و بیمارستانی است؛ همچنین قانون اقتصاد درمان می‌گوید باید مراکز بزرگ در جاهایی که تراکم جمعیتی دارد راه‌اندازی شود اما در قم این‌گونه نبوده و در این راه سنگ‌اندازی‌های بسیاری داشتیم.

وی مشکل راه دسترسی بیمارستان امام رضا(ع) را مورد تأکید قرار داد و گفت: هیچ‌ کدام از مقامات ارشد استان  اولویتشان درست کردن راه دسترسی این بیمارستان نیست و این اراده در سطح استان وجود ندارد.

انتهای پیام/ح

R7854/P/S6,62/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۸۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین

اورنگ شیخ بیگلو مدیر درمان تامین اجتماعی قزوین گفت: مراکز درمانی تابعه مدیریت درمان تامین اجتماعی استان قزوین شامل ۲ بیمارستان پلی کلینیک و هفت درمانگاه شامل سینا، شهید بهشتی، حمدالله مستوفی، اقبال آذر، دهخدا، نبی اکرم، قائم و پلی کلینیک است.

این مسئول با اشاره به انجام طرح‌های مختلف غربالگری در این مراکز، بیان کرد: غربالگری کولورکتال یا روده بزرگ، برست یا پستان، کانسر سرویس یا سرطان دهانه رحم، قلب نوزاد، دیابت و فشار خون در کلینیک‌های مراکز تابعه طرف قرارداد تامین اجتماعی به انجام می‌رسد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین یادآورشد: ۱۱ هزار و ۷۵ نفر در غربالگری روده بزرگ در سال گذشته شرکت داشتند که از این تعداد هشت مورد مثبت گزارش شد و پیگیری درمان این تعداد بیمه شده در حال انجام است و هفت هزار و ۶۲ شهروند غربالگری پستان شدند که از این نیز ۱۸ مورد مشکوک شناسایی و پیگیری لازم در خصوص درمان بیماری و ارجاع به متخصص زنان صورت گرفت.

وی ادامه داد: همچنین در غربالگری سرطان دهانه رحم نیز سه هزار و ۳۵۶ نفر شرکت کردند که ۱۱ مورد مشکوک مورد بررسی قرار گرفت و غربالگری قلب نوزادان که در بیمارستان رازی قزوین کلید خورده و از نیمه دوم سال گذشته نیز در بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان انجام شد، طی سال گذشته در مجموع سه هزار و ۴۴۰ نوزاد غربالگری شدند که ۱۷۶ مورد مشکوک گزارش شد و آزمایش و پیگیری‌های لازم در این خصوص انجام شد.

به گفته شیخ بیگلو، ۱۶ هزار و ۹۰۰ بیمار در غربالگری دیابت و فشار خون در کلینیک‌های مراکز تابع استان ویزیت شدند که ۵۳۵ مورد دیابتیک مورد شناسایی قرار گرفتند.

این مسئول در خصوص تجهیزات پزشکی مراکز تامین اجتماعی قزوین نیز اظهار کرد: سال گذشته همچنین ۱۴۲ میلیارد ریال اعتبار جهت خرید تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای در اختیار استان قرار گرفت که همه این اعتبارات جذب شد و ۱۶۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار نیز جهت خرید سی تی اسکن شهرستان تاکستان در اختیار این مدیریت قرار گرفت و هم اکنون از لحاظ استقرار تجهیزات پزشکی در شرایط مناسبی به سر می‌بریم.

وی در خصوص تبدیل وضعیت پزشکان، تاکید کرد: ۲۳ پزشک در سال گذشته حائز شرایط تبدیل وضعیت بودند که ۱۸ نفر آنها به وضعیت رسمی تبدیل شدند.

شیخ بیگلو افزود: در حال حاضر مشکلی که با آن مواجه هستیم این است که پزشکان تمایلی به همکاری با مراکز تابعه این مدیریت در حاشیه قزوین و دور از مرکز را ندارند و این مدیریت آمادگی لازم برای جذب متخصص و پزشک عمومی در مراکز درمانی خارج قزوین را دارد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین بیان کرد: این مدیریت آماده عقد قرارداد با پزشکان متخصص گوش و حلق و بینی، پوست و مو، دندانپزشک، جراح مغز و اعصاب است.

تعداد اعمال جراحی انجام شده در بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان تاکستان طی سال گذشته پنج هزار و ۱۲۷ مورد و در بیمارستان رازی قزوین نیز ۱۴ هزار و ۳۲۸ عمل بود و در حوزه ویزیت پزشک نیز طی این مدت در بیمارستان تاکستان ۲۴۳ هزار و ۹۹۰ مورد و در بیمارستان رازی قزوین هم ۴۲۵ هزار و ۷۳۸ بیمار طی این مدت ویزیت شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • ‌همه گرفتاری‌ها با نماز اول وقت برطرف می‌شود
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین