Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دانشجوی مامایی ورودی ۹۲ دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نداشتن بیمارستان دانشگاه آزاد قم ومشکلات دانشجویان مامایی برای گذراندن دوره کارورزی اشاره کرد و به نمایندگی از این دانشجویان گفت: هم اکنون همه دانشجویان ورودی ۹۲ ترم هشت هستند و در حالیکه باید امتحان فاینال‌شان را داده و مدرک‌شان را گرفته باشند اما هنوز درگیر پیدا کردن بیمارستان برای گذراندن دوره کارورزی هستند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور کلی چند بیمارستان برای دانشجویان جهت گذراندن دوره کارورزی مامایی وجود دارد که عبارتند از بیمارستان ایزدی و بیمارستان الزهرا که مخصوص زنان و زایمان و کودکان و اطفال هستند و بیمارستان امام رضا علیه السلام و ولیعصر که علاوه بر بخش‌های دیگر بخش زنان و زایمان هم دارند.

دانشگاه آزاد اسلامی قم خودش بیمارستان ندارد و از بیمارستان‌های دولتی قم برای گذراندن دوره‌های کارورزی دانشجویانش استفاده می‌کند، دانشگاه سراسری قم هم رشته مامایی دارد اما دانشجوی مامایی زیادی ندارد تنها دانشجویان مامایی دانشگاه سراسری قم دانشجویان فوق دیپلم به لیسانس هستند که تعداد زیادی نیستند و ما تنها دانشجویان مامایی قم هستیم. مسئولان دانشگاه سراسری قم عنوان کردند که ظرفیت بیمارستان‌های دولتی باید تنها در اختیار دانشجویان سراسری قرار بگیرد و اگر دانشجویان دانشگاه آزاد بخواهند استفاده کنند باید مبلغ بسیار بالاتری از مبلغ کنونی را بپردازند لذا در اختلاف مالی دانشگاه آزاد با بیمارستان‌های دولتی هم اکنون دانشجویان مامایی دانشگاه آزاد امکان استفاده از بیمارستان‌های دولتی را ندارند. یک دانشجوی مامایی در دوره کارورزی خود باید ۶۰ زایمان را پر کند، بیمارستان‌های ایزدی و الزهرا در مرکز شهر قرار دارند و به علت مراجعات بالا به سرعت یک دانشجوی مامایی می‌تواند ۶۰ زایمان خود را بگذراند اما در بیمارستان‌های امام رضا علیه السلام و ولیعصر به علت تعداد کم مراجعه‌کننده این امکان وجود ندارد. از جمله اینکه برخی دانشجویان ترم هشتی که اکنون در بیمارستان امام رضا علیه السلام مشغولند تاکنون تنها ۵ زایمان گذرانده‌اند. با این شرایط ما فقط مدرک دریافت می‌کنیم اما مهارت کافی را کسب نمی‌کنیم و اینگونه نمی‌توانیم فرد توانمندی در برخورد با مادران و نوزادان باشیم. بیمارستان امام رضا علیه السلام در جاده اراک خارج از شهر قرار دارد و بسیار خلوت است و مراجعات چندانی ندارد. بیمارستان ولیعصر هم یک بیمارستان نیمه دولتی است که اجازه استفاده از بخش زنان و زایمان به دانشجویان دانشگاه آزاد را نمی‌دهد. در قم بیمارستان دیگری به نام بیمارستان شهید بهشتی وجود دارد که دارای بخش زنان و زایمان است اما به علت دولتی بودن آنجا هم اجازه فعالیت نداریم.

بیمارستان الزهرا هم که مراجعات زیادی دارد در اختیار ورودی‌های ۹۲ قرار نگرفت چرا که بعد از سه ماه بیکاری دانشجویان مامایی، ترم بالایی‌های مامایی دانشگاه آزاد در این بیمارستان برای گذراندن کارورزی در الویت قرار گرفتند و لذا ورودی‌های ۹۲ اجازه حضور در بیمارستان الزهرا را نیافتند.

دانشجویان ترم‌های بالاتر ورودی ۹۲ تازه امتحان فاینال دادند و درس‌شان را در ۹ ترمتمام کردند و به ما دانشجویان ورودی ۹۲ هم گفته شده است که درستان در ۱۰ ترم تمام می‌شود. دانشجویان ورودی ۹۲ تعدادشان زیاد است به گونه‌ای که دانشگاه مجبور شد در مهر و بهمن به صورت مجزا ورودی‌های ۹۲ را جذب کند. تعداد دانشجویان ورودی مهر ماه ۹۲، ۶۰ نفر و ورودی‌های بهمن ۹۲، ۴۰ نفر است و امروز ۱۰۰ دانشجوی بدون بیمارستان به صورت معلق مانده اند و بیمارستان الزهرا جوابگوی نیاز ۱۰۰ دانشجو نیست. بیمارستان امام رضا علیه السلام هم بیمار ندارد و حضور دانشجویان در این بیمارستان موجب گذراندن درس‌های تکراری تئوری می‌شود و دانشجویان مهارت کافی در کار عملی را نمی‌یابند.

دانشجویان ورودی۹۲ در این زمینه پیگیری‌های زیادی داشتند و بعد از مراجعات به مسئولان دانشگاه حتی به استانداری هم مراجعه کردند اما متاسفانه این موضوع تاکنون حل نشده است.

دانشجویان باید در ترم هفت و هشت دو ترم کارورزی بگذرانند اما ما ورودیان۹۲موفق به این موضوع نشدیم و مسئولان دانشگاه دلیلش را هم این گونه عنوان کردند که بیمارستان الزهرا و ایزدی بیمارستان‌های دولتی هستند و تنها باید به دانشجویان دانشگاه سراسری کارورزی ارائه کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۱۰۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین دوره جشنواره نمایشنامه خوانی شهرستان سقز با حضور ۱۶ گروه برگزار شد و در این جشنواره گروه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با کار خوانش نمایشنامه سحوری اثر استاد قطب‌الدین صادقی حضور پیدا کرد و توانست با کسب جوایز رتبه نخست موسیقی و صحنه‌خوانی توسط نوید شفیعی، مقام اول کارگردانی توسط سارو رحیمی و مقام اول بازیگری توسط سهند سوران سقزی، و در مجموع مقام اول گروهی را کسب و به‌عنوان نماینده استان کردستان به جشنواره کشوری مونولوگ راه پیدا کند.

اجرای گروه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به‌عنوان نماینده تمام اجرا‌های صورت گرفته در میراث فرهنگی و موزه شهرستان سقز قرار گرفت.این جشنواره با حضور داوران ملی و استانی همچون آقای افشین خدری به میزبانی این شهرستان برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب رتبه دو کشوری در شاخص بی دردی زایمان طبیعی
  • البرز رتبه دوم کشوری در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی را کسب کرد
  • اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد گچساران
  • برگزاری اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گچساران در چهاربیشه+ تصاویر
  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است